Tevâfuklu Haşir Risâlesi HD Çekimleri

Ahmed Husrev Altınbaşak Hattı Haşir Risalesi

7 comments

  • Zafer 12 yıl ago

    s.a Allah sa’yinizi meşkur eylesin. 10. sözdeki tevafukat ekseriyetle eliflerdedir. eliflerdeki tevafukların daha ziyade nazara verildiği bir çekim yapsak nasıl olur?

  • biri 13 yıl ago

    “Tevâfuk, Husrev’in tarzındadır. Onun için Husrev’in bir mahareti varsa tevâfuku bozmamış. Tavsiye etmiştim ki, kimse maharetini karıştırmasın.Demek en büyük maharet odur ki, tevâfuku bozmasın, çünki tevâfuk var.” (Barla Lahikası, 31)

  • Taha 13 yıl ago

    Selamun Aleykum sayın admin paylaşımınız için teşekkürler. Bu video nun mahiyetini anlatmak üzere video içine gerekli bazı açıklamalarında bulunması daha iyi olmaz mıydı ? aynı kelimeleri anlatarak yayınlamanız daha iyi olmaz mıydı ? Teşekkürler… =)

  • orhan 13 yıl ago

    Tevâfuklu Haşir Risâlesi’ni Bursa’daki sempozyumda almak nasip oldu. Cenab-ı Hakka hudutsuz şükürler olsun.

  • yusuf 14 yıl ago

    bu haşir risalesini nasıl temin edebiliriz kendimize acaba

  • yusuf 14 yıl ago

    maşaallah barekallah…allah ezberlemeyi nasip eylesin amin…

  • zeki 14 yıl ago

    çok güzel harika allah razı olsun tarif edilemez
    keşke dünyada tüm alfabeler osmanlıca olsa

Add your comment

Your email address will not be published.